Köp- och leveransvillkor

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför följer vi alltid Konsumentköplagen och Distans- och hemförsäljningslagen.

Är det något du undrar över är du välkommen att kontakta oss på info@willmanders.se eller 070-4381224.

 1. Moms och frakt

  I priserna ingår moms med 12 % på livsmedel och 25 % på övriga varor.

  Willmanders tillämpar fri frakt om du handlar för över 250 kronor. Vid köp under detta tillkommer en fraktkostnad på 49 kronor.

 2. Leveransvillkor

  Beställningar som görs före klockan 16.00 behandlas inom 1 dag och levereras normalt inom 1-4 dagar. Leverans aviseras vis sms eller mejl. Om leveranstiden skulle bli bli längre så meddelar vi dig detta så fort förseningen kommit oss tillkänna. Du har givetvis rätt att häva ditt köp i samband med detta.

  Vid eventuell retur förs pengarna tillbaka till ditt konto inom ett par dagar.

  1. Vid ej uthämtat paket

   Vid ej uthämtat paket står kunden för eventuella returkostnader. Om paket ska skickas ut för en andra gång står kunden för fraktkostnaden.

 3. Ångerrätt och byten

  Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du har tagit emot varan, i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Du har inte rätt att öppna kaffepåsarna då dessa är färskvaror. Vid övriga produkter har du rätt att att öppna förpackningen för att titta närmare på varan. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick.

  Kontakta alltid oss på info@willmanders.se innan du returnerar en vara, så får du information om returadress. Glöm inte att lämna med ditt ordernummer för snabbare hantering.

  Vid byte eller retur av vara står du själv för returkostnaden.

  Återbetalning av ordersumman skall göras av Willmandes inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits.

 4. Reklamation

  Kontakta oss på info@willmanders.se om du vill reklamera en vara. Glöm inte att lämna med ditt ordernummer för snabbare hantering. Återbetalning av ordersumman skall göras av Willmanders inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits.

 5. Betalningssätt

  Vi erbjuder för närvarande ett betalningsalternativ: Paypal.

 6. Hantering av personuppgifter

  Willmanders sparar dina personuppgifter (mejladress, leveransadress och namn) i vårt kundregister. Ingen obehörig har tillgång till detta register. Mejladresser lämnas inte ut till andra företag förutom de företag som hanterar den av kunden valda betallösningen (Paypal). Vi sprider aldrig dina uppgifter till någon annan part.

  Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem, info@willmanders.se.

 7. Tvist

  Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 8. Försäljning till minderåriga

  Willmanders ingår endast avtal med myndig person. Det vill säga att du måste ha fyllt 18 år för att få handla hos oss.

 9. Övrigt

  Willmanders förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller på grund av att ett försäljningsobjekt utgått, har Willmanders rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp.

Willmanders info@willmanders.se 070-438 12 24 Kyrkogårdsvägen 47 121 33 Enskededalen Org nr 700207-0527